Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022, turneu de categorie WTA 250 care se va disputa în BTArena din Cluj-Napoca. Organizatorii au anunțat motivul pentru care britanica nu se va afla pe tabloul principal.

Emma RaducanuFoto: Porsche/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

În această săptămână, Emma Răducanu (19 ani - locul 67 în lume) a luat parte la turneul WTA 500 de la Ostrava (Cehia), ea fiind eliminată de Daria Kasatkina încă din primul tur.

Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022 din cauza unei accidentări la încheietură

„Din păcate, Emma Răducanu este forțată să se retragă de la Transylvania Open 2022 din cauza unei accidentări la încheietura mâinii.

Însănătoșire grabnică, Emma. Așteptăm să te vedem în curând”, transmit organizatorii Transylvania Open pe contul de Twitter al competiției.

Eugenie Bouchard, în calificări la Cluj-Napoca

Calificările de la Transylvania Open vor avea loc pe 8 și 9 octombrie 2022, în timp ce meciurile de pe tabloul principal se vor desfășura în perioada 10-16 octombrie.

O finalistă de Wimbledon va juca în calificări: Eugenie Bouchard. Sportiva din Canada a jucat în ultimul act de la All England Club la ediția din 2014 (în semifinale a trecut de Simona Halep).

În prezent, Eugenie se află pe locul 506 în ierarhia WTA.

Transylvania Open va avea loc în perioada 10-16 octombrie la Cluj-Napoca, se va juca pe hard indoor, turneul face parte din categoria WTA 250, are premii totale în valoare de $251.750, iar campioana en-titre este Anett Kontaveit.