Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului ATP de la Tel-Aviv (categorie „250”) și a reușit să ofere și faza zilei. Nu pentru vreo lovitură, ci pentru că a uitat cât e scorul și a produs zâmbete largi în tribune.

Novak DjokovicFoto: Ariel Schalit / AP / Profimedia

La scorul de 5-3 în cel de-al doilea set, Nole s-a îndreptat spre scaun, s-a șters cu prosopul și i-a îndemnat pe copiii de mingi să fie pregătiți pentru schimbarea de teren (să ducă mingile dintr-o parte în alta pentru cel care urmează la serviciu).

Doar că, spre amuzamentul tuturor, scorul era 5-3, nu era nevoie de nicio schimbare de teren, iar copiii de mingi erau pregătiți, spre deosebire de Djoker :)

„N-a jucat de ceva timp”, spune râzând una dintre comentatoarele partidei dintre Novak Djokovic și Vasek Pospisil (scor 7-6(5), 6-3 în favoarea sârbului), încercând astfel să explice eroarea fostului lider mondial.

Novak Djokovic nu știe cât e scorul și îi îndeamnă pe copiii de mingi să fie mai atenți:

Rezumatul partidei dintre Djokovic și Pospisil:

Sursa video: Eurosport

De știut:

  • Pospisil a ajuns pe tabloul principal în calitate de lucky loser, după ce Marius Copil l-a învins în ultimul tur al calificărilor.
  • Djokovic se va duela pentru un loc în finala competiției din Israel cu Roman Safiullin (104 ATP), după ce rusul a trecut de francezul Arthur Rinderknech (58 ATP - cel care l-a eliminat pe Copil), scor 6-4, 6-1.
  • În cealaltă semifinală, francezul Constant Lestienne (68 ATP) va da piept cu croatul Marin Cilic (16 ATP, favorit 2).