A ratat participarea la US Open 2022 după ce a aflat că este însărcinată, iar acum deja plănuiește revenirea în cele mai mici detalii. Angelique Kerber spune că vrea să se întoarcă pe terenul de tenis la scurt timp după ce va deveni mamă.

Angelique KerberFoto: John Walton / PA Images / Profimedia

Angelique Kerber vrea să revină în forță în circuitul WTA după ce va deveni mamă

În vârstă de 34 de ani, Angie a luat o pauză de la turneele din circuitul WTA, ea urmând să devină mamă în primăvara anului viitor.

Nemțoaica nu are însă de gând să se retragă, ea anunțând că marele obiectiv va fi, printre altele, participarea la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

„Voi încerca să intru în formă şi să revin în circuit, dar fără să grăbesc lucrurile. Şi atunci voi vrea să dau totul. Dacă fac ceva, atunci s-o fac cum trebuie.

Mi-ar plăcea foarte mult să joc acolo (n.r. la JO 2024 de la Paris). Am participat la Jocurile de la Londra şi la Rio de Janeiro. Este ceva special să joci pentru ţara ta la un eveniment atât de important.

Mi-ar plăcea să am acel sentiment din nou. E destul de mult timp până atunci, aşa că nu sunt sub nicio presiune”, a completat Angelique Kerber, citată de DPA.

Cine este Angelique Kerber

Angelique Kerber urca pe 12 septembrie 2016 pe prima poziție în clasamentul WTA. În vârstă de 34 de ani, sportiva din Germania a câștigat 14 titluri WTA și are până acum în carieră 673 de victorii și 363 de înfrângeri. A adunat doar din premiile din tenis $31.886.468.

Angie are în palmares trei titluri de Grand Slam: US Open 2016, Australian Open 2016 și Wimbledon 2018. De asemenea, a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

Angelique Kerber și Franco Bianco

Potrivit Bild, Angelique este într-o relație cu Franco Bianco, un antreprenor în vârstă de 38 de ani.