România a trecut de Bosnia-Herțegovina (scor 4-1), dar victoria nu i-a salvat pe tricolori de retrogradarea în Divizia C din Liga Națiunilor. Demisia selecționerului Edi Iordănescu a fost cerută de mai mulți foști internaționali români, iar Mircea Lucescu a avut un răspuns clar atunci când a fost întrebat dacă este nevoie de aer proaspăt pe banca tehnică a primei reprezentative.

Mircea LucescuFoto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

Edi Iordănescu nu știe încă dacă va continua pe banca naționalei: „Voi avea o discuție cu conducerea FRF

Mircea Lucescu spune că Edi Iordănescu trebuie să rămână selecționer: Să o ia altul de la capăt?

Prezent la meciul din Giulești, Mircea Lucescu a vorbit despre cel mai arzător subiect de la prima reprezentativă. Tehnicianul celor de la Dinamo Kiev spune că Edi Iordănescu trebuie să rămână selecționer.

„Prea târziu, în grupa asta, prea târziu am prins curaj în grupă. Până la 1-0, se vedea că echipa are nevoie de gol. Bosniacii au dominat destul de categoric. După gol, au avut încredere, au creat ocazii.

Nu e totuși o competiție atât de importantă, e folosită de toate echipele pentru jucătorii tineri și formarea unei echipe competitive pentru Campionatul European sau Mondial.

Da, sigur (n.r. - că Edi Iordănescu ar trebui să rămână selecționer), păi ce să facă, să o ia de la capăt altul?

E un rezultat bun, chiar dacă bosniacii erau deja câștigători de grupă. Poate că nu avea o asemenea importanță (n.r. victoria), dar dincolo de toate echipa națională are nevoie de rezultate” - Mircea Lucescu, la finalul meciului cu Bosnia-Herțegovina, citat de gsp.ro.

Clasament Grupa 3, Divizia B

1. Bosnia-Herțegovina (8-8 golaveraj) 11 puncte

2. Finlanda (8-6) 8

3. Muntenegru (6-6) 7

4. România (6-8) 7.

De știut:

  • Bosnia-Herțegovina va promova în Liga A din Liga Națiunilor, în timp ce România va retrograda în Liga C.