Paula Badosa, a patra favorită de la Flushing Meadows, s-a oprit în turul doi al US Open 2022, iberica fiind învinsă în trei seturi de ocupanta locului 54 mondial.

Paula BadosaFoto: Alfonso Jimenez / Shutterstock Editorial / Profimedia

Paula Badosa, eliminată de Petra Martic în turul doi de la US Open 2022

Petra Martic a avut nevoie de două ore și șase minute de joc pentru a se impune în fața sportivei din Spania. Croata a pierdut primul set la tiebreak, scor (5)6-7, dar a dominat autoritar restul partidei: 6-1, 6-2.

În turul următor al Grand Slamului de la New York, Martic va da peste Victoria Azarenka (favorită 26), după ce sportiva din Belarus a câștigat tensionatul duel cu ucraineanca Marta Kostyuk, scor 6-2, 6-3.

Doar cinci jucătoare din TOP 10 WTA au rămas pe tabloul de la US Open 2022

Rând pe rând, marile favorite de la US Open au părăsit competiția, iar în acest moment doar cinci reprezentante din TOP 10 WTA mai sunt în lupta pentru trofeu: Iga Swiatek (1), Ons Jabeur (5), Aryna Sabalenka (6), Jessica Pegula (8), Garbine Muguruza (9).

Au fost eliminate: Anett Kontaveit (2), Maria Sakkari (3), Paula Badosa (4), Simona Halep (7) și Daria Kasatkina (10).

US Open 2022 are loc în perioada 29 august - 11 septembrie, iar cele mai importante meciuri de la Flushing Meadows vor fi LiveText pe HotNews.ro. În România, competiția poate fi urmărită în direct pe Eurosport.