​​Imaginile cu Sara Bejlek atinsă pe fund în mai multe rânduri de tatăl și de antrenorul ei s-au viralizat pe rețelele sociale, iar comentariile au fost de toate felurile. La câteva zile după incidentul de la US Open, jucătoarea în vârstă de 16 ani a avut o primă reacție.

HotNews.roFoto: Hotnews

Încă un scandal în tenis - Fiona Ferro (fostă 39 WTA) îl acuză de viol şi agresiuni sexuale pe fostul său antrenor

Dacă incidentul ar fi avut loc în Cehia, nimeni nu s-ar fi sesizat

Sara a avut parte de meciuri foarte bune în calificările de la US Open, cehoaica trecând de Kristina Mladenovic, Priscilla Hon și Heather Watson până la a se califica pe tabloul principal.

A pierdut în primul tur în fața sportivei Liudmila Samsonova (3-6, 1-6), iar la câteva zile după incidentul cu tatăl și antrenorul ei, Sara a ales să aibă o primă reacție.

„Bineînțeles că am văzut imaginile. A fost o reacție spontană din partea întregii mele echipe, ne-am bucurat. Pentru unii poate părea incomod și ciudat, dar eu am discutat deja subiectul cu cei din echipă. Nu se va mai repeta așa ceva.

Tatăl meu este tatăl meu și așa va fi întotdeauna. Pe antrenor îl cunosc de când aveam opt ani. El mă masează. Dacă s-ar fi întâmplat așa ceva în Cehia, nimănui nu i-ar fi păsat. Dar pentru că suntem în SUA, toată lumea are ceva de spus, de comentat.

Așa cum am mai precizat, nu se va ma întâmpla” - Sara Bejlek, citată de presa din Cehia.

În vârstă 16 ani, Sara Bejlek se găsește în prezent pe locul 209 în ierarhia WTA de simplu. Are 28 de victorii și 9 înfrângeri în acest sezon, iar până acum în carieră a adunat din premiile din tenis $66.989.