Campioană la Wimbledon 2022, Elena Rybakina a fost eliminată de la US Open încă runda inaugurală. La New York, sportiva care reprezintă Kazahstan a fost învinsă în două seturi de o jucătoare venită din calificări.

Elena RybakinaFoto: Phamai Techaphan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Elena Rybakina, eliminată de Clara Burel în primul tur de la US Open 2022

A 25-a favorită a Grand Slamului de la Flushing Meadows a pierdut după o oră și 29 de minute de joc în fața franțuzoaicei Clara Burel (131 WTA), scor 6-4, 6-4.

Cea mai bun rezultat al Elenei Rybakina după triumful de pe iarba londoneză rămâne calificarea în sferturile turneului de la Cincinnati. Aceasta a mai pierdut în primul tur la San Jose și în turul al doilea la Toronto.

În runda următoare de la US Open, Burel va juca împotriva învingătoarei partidei dintre belgianca Alison Van Uytvanck (43 WTA) și americanca Venus Williams (beneficiară a unui wild card).

US Open 2022 are loc loc în perioada 29 august - 11 septembrie, iar cele mai importante meciuri de la Flushing Meadows vor fi LiveText pe HotNews.ro. În România, competiția poate fi urmărită în direct pe Eurosport.

Citește și:

Elena Rybakina, dezamăgită de modul în care este tratată după ce a câștigat Wimbledon: „Nu e drept, dar nu mai putem face nimic”