Simona Halep și Patrick Mouratoglou se află în linie dreaptă cu pregătirea înainte de US Open 2022, iar cei doi au postat mai multe imagini de la sesiunea de antrenament de joi.

Simona HalepFoto: Vaughn Ridley / Getty images / Profimedia

EXCLUSIV Mats Wilander și șansele Simonei Halep de a câștiga US Open - Diferențele dintre Darren Cahill și Patrick Mouratoglou

Simona Halep și salutul cu Darren Cahill, fostul său antrenor

Între sesiunile de pregătire, Simona a avut parte de o întâlnire cu un vechi prieten din circuitul WTA. Este vorba despre cel care a ajutat-o pe Halep să devină lider mondial și să câștige primul ei Grand Slam (Roland Garros 2018).

Imaginile surprinse de fotografi o arată pe Simona Halep salutându-se cu Darren Cahill (6 ani au colaborat cei doi), cel alături de care a avut cele mai bune rezultate ale carierei (cel puțin până în acest moment).

Australianul se ocupă acum de pregătirea italianului Jannik Sinner și a mai putut fi văzut și la antrenamentele americancei Amanda Anisimova.

În prezent, Halep colaborează cu Patrick Mouratoglou, cel care în anii alături de Serena Williams a câștigat 10 titluri de Grand Slam (Australian Open - două trofee / Roland Garros - două trofee / Wimbledon - trei trofee / US Open - trei trofee).

Cum arată traseul virtual al Simonei Halep la US Open 2022

Turul I: O jucătoare venită din calificări

Turul II: Magdalena Frech / Rebecca Marino

Turul III: Jil Teichmann / Shuai Zhang

Optimi: Cori Gauff / Madison Keys

Sferturi: Maria Sakkari / Beatriz Haddad Maia / Caroline Garcia / Bianca Andreescu

Semifinale: Ons Jabeur / Anett Kontaveit / Serena Williams / Leylah Fernandez / Daria Kasatkina

Finala: Iga Swiatek / Paula Badosa / Aryna Sabalenka / Jessica Pegula.

US Open 2022 va avea loc în perioada 29 august - 11 septembrie, iar cele mai importante meciuri de la Flushing Meadows vor fi LiveText pe HotNews.ro.

US Open 2022: Ziua când va debuta Simona Halep la Flushing Meadows - Programul sportivelor din România