Martina Navratilova, jucătoare de tenis de legendă, susține că Serena Williams trebuie să accepte ideea că nu va avea o retragere de vis unde va spune adio „sportului alb” din postura de campioană la US Open.

Serena WilliamsFoto: Vaughn Ridley / Getty images / Profimedia

De 23 de ori câștigătoare de Grand Slam, Serena a anunțat la începutul lunii august că se va retrage „cândva” după US Open 2022.

Americanca a făcut anunțul în prestigioasa revistă Vogue, susținând că vrea „să evolueze” în afara tenisului în perioada următoare.

Martina Navratilova consideră că Serena Williams nu va avea parte de o retragere ideală din tenis

Campioană de 18 ori în turneele majore, Martina Navratilova susține că Serena Williams nu pare pregătită pentru o retragere din tenis departe de gloria cuceririi unui turneu major.

„Va fi greu pentru Serena. În 1993 când m-am retras, am spus presei acest aspect și la fiecare turneu am fost cu ochii în lacrimi.

Serena și-a anunțat retragerea într-un mod unic în revista Vogue, dar pare că nu este pregătită să accepte că pierde, să accepte toate greutățile care vin cu a spune adio tenisului.

Nu văd un final de carieră sclipitor în care va câștiga US Open. Va fi complicat să-și controleze emoțiile, dar dacă cineva se pricepe la asta, sigur este Serena” - Martina Navratilova, conform Reuters.​

Ultimul Grand Slam al anului va avea loc în perioada 29 august - 11 septembrie, la New York. Campionii en-titre sunt Daniil Medvedev și Emma Răducanu.