Reilly Opelka riscă să-i supere pe unii dintre fanii tenisului, americanul aflat pe locul 28 ATP precizând că sportul alb va fi mai interesant după retragerile titanilor Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Federer, Djokovic si Nadal - BIG 3 ATPFoto: Colaj foto

Tenisul va fi mai interesant după retragerile lui Federer, Nadal și Djokovic

Sportivul de 2.11 metri explică într-un interviu de ce crede că tenisul va fi mai frumos după ce reprezentanții BIG 3 vor agăța rachetele-n cui.

„Ei pleacă, dar este o nebunie. Asta este tot ce am cunoscut majoritatea dintre noi (dominația BIG 3 în tenis). Sunt curios să văd cum va arăta totul după ce vor pleca. Lista câștigătorilor turneelor importante va fi mai lungă și cred că asta va ajuta sportul.

Va trezi interesul mai multor țări, mai multor oameni. Toată Grecia se va uita la tenis odată ce Stefanos Tsitsipas va câștiga un Grand Slam și toată Italia va urmări când Matteo Berrettini va câștiga și el unul. Cred că va fi mai interesant” - Reilly Opelka, într-un interviu pentru Red Bulletin.

Ocupant al locului 28 în clasamentul ATP, Opelka a câștigat în carieră patru titluri, adunând doar din premiile din tenis $4.224.870. Sportivul în vârstă de 24 de ani (2.11 metri) s-a aflat cel mai sus pe locul 17 în ierarhia mondială.

Rafael Nadal conduce ierarhia titlurilor de Grand Slam câștigate, cu 22 de titluri. El este urmat de Novak Djokovic (21) și de Roger Federer (20).