Campioană la Toronto, Simona Halep a revenit în Top 10 WTA, iar antrenorul Patrick Mouratoglou a vorbit despre calitățile sportivei noastre.

Patrick Mouratoglou si Simona HalepFoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Simona Halep și deplasarea pe teren: „Este o maestră în asta”

Francezul cu origini grecești este impresionat de modul în care Simona se deplasează pe teren, aceasta fiind „o maestră” la acest capitol.

„Mișcarea este cheia în sportul nostru. Deplasarea este despre eficiența jocului de picioare, dar și despre recunoașterea calității loviturii și mișcarea în consecință.

Adâncimea, unghiul, viteza, rotația mingii la fiecăre dintre lovituri ne oferă o senzație a răspunsului pe care îl putem obține de la adversar și plasamentul ar trebui să țină cont de asta. Simona este o maestră în asta” - Patrick Mouratoglou pe Instagram.

Simona Halep s-a retras de la WTA Cincinnati

Simona Halep trebuia să joace cu Veronika Kudermetova în turul al doilea al turneului WTA 1000 de la Cincinnati, dar sportiva noastră s-a retras cu doar câteva ore înainte de startul meciului.

Simona a acuzat probleme la coapsa dreaptă și a decis să nu riște o accidentare mai gravă înainte de US Open (29 august - 11 septembrie).