​Emma Răducanu (cap de serie numărul 9) a părăsit turneul de la Toronto încă din runda inaugurală, britanica fiind învinsă în două seturi de Camila Giorgi, campioana en-titre, scor 7-6(0), 6-2.

Emma RaducanuFoto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cele două jucătoare au avut mari probleme la serviciu în primul set (au fost câte trei breakuri de fiecare parte), iar sportiva din Italia s-a impus fără emoții în tiebreak, scor 7-0.

Chiar dacă Emma a condus cu 2-0 în setul al doilea, Camila a revenit spectaculos și a obținut victoria după ce a câștigat următoarele șase gameuri. Meciul a durat o oră și 48 de minute.

În runda următoare, Giorgi (29 WTA) o va întâlni pe Elise Mertens (37 WTA), după ce jucătoarea din Belgia a învins-o pe Anna Bondar (Ungaria, 54 WTA), scor 7-6(2), 6-1.

Turneul de la Toronto este dotat cu premii în valoare de $2.697.250 și se desfășoară pe suprafața „hard”. Ultima câștigătoare este italianca Camila Giorgi.

Rezultatele Emmei Răducanu în 2022

Campioană en-titre la US Open, Răducanu (sportivă cu origini românești) a avut parte de un an 2022 dificil: a câștigat 11 partide și a pierdut 13.

Toronto: Turul I

Washington: Sferturi

Wimbledon: Turul II

Nottingham: Turul I

Roland Garros: Turul II

Roma: Turul I

Madrid: Optimi

Stuttgart: Sferturi

Miami: Turul II

Indian Wells: Turul III

Guadalajara: Turul I

Australian Open: Turul II

Sydney: Turul I

Bani câștigați din tenis în acest an $552.887.