Ashleigh Barty, fosta lideră a clasamentului WTA (care a uimit întreaga lume a tenisului când s-a retras la doar 25 de ani), s-a măritat la începutul acestei luni cu Garry Kissick, iar sâmbătă a postat o fotografie în care se află alături de soțul ei.

Ashleigh BartyFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vedeta australiană și-a întâlnit soțul la Brooklands Golf Club (unde acesta lucra) din Queensland în 2016, în timpul unei partide de golf, iar de atunci sunt împreună.

Cunoscută pentru faptul că este foarte discretă în ceea ce privește viața personală și relațiile sale, Ashleigh Barty a vorbit despre soțul ei într-un interviu acordat revistei Vogue.

„Este extrem de răbdător cu mine, iar atunci când ne-am cunoscut nu știa prea multe despre tenis. A fost greu să îi explic cum funcționează circuitul și cât de mult trebuie să stăm despărțiți... Dar este cea mai bună persoană pe care să o ai în preajmă, în sensul că este capabil să te facă să zâmbești. Cu siguranță nu aș vrea să împart această călătorie cu nimeni altcineva” - Ashleigh Barty.

Ashleigh Barty s-a măritat cu Garry Kissick

Ceremonia privată a avut loc în Queensland, iar tripla câștigătoare de Grand Slam a fost înconjurată de familie și de prieteni apropiați.

Lista de invitați a inclus mai multe nume importante ale tenisului australian: Pat Rafter, Casey Dellacqua și Alicia Molik.

Barty a impresionat într-o rochie realizată de Suzanne Harward.