A anunțat în urmă cu câteva săptămâni că a început o colaborare cu Jannik Sinner (10 ATP), unul dintre cei mai promițători jucători din tenisul masculin. Darren Cahill este însă în continuare implicat și în circuitul WTA, el colaborând cu ocupanta locului 22 mondial.

Darren CahillFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Darren Cahill a reluat colaborarea cu Amanda Anisimova

Darren Cahill face parte din echipa talentatului Jannik Sinner, dar colaborează în același timp și cu Amanda Anisimova.

Jucătoarea americană de 20 de ani a postat mai multe imagini pe contul personal de Instagram. Amanda apare după un antrenament solicitant din punct de vedere fizic, iar în fotografie se poate vedea și Darren Cahill.

Australianul a mai colaborat de altfel cu Anisimova și la începutul anului, dar a întrerupt parteneriatul în timpul Indian Wells. Antrenorul a motivat decizia printr-o oboseală mare atât fizică, cât și mentală.

Darren a mai fost văzut la antrenamentele americancei și înainte de meciul cu Simona Halep din sferturile de la Wimbledon 2022, el oferindu-i sfaturi prețioase Amandei.

După o pauză de câteva luni, Darren a revenit în circuitul mondial, iar acum colaborează atât cu Jannik Sinner, cât și cu Amanda Anisimova.

Sursa foto: Amanda Anisimova / Instagram

Darren Cahill, unul dintre cei mai respectați antrenori din circuit

Darren Cahill este un nume foarte important în circuitul mondial al tenisului profesionist.

Australianul a reușit să-l facă pe Lleyton Hewitt cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, iar pe Andre Agassi cel mai bătrân.

A cucerit de-a lungul carierei alături de elevii săi următoarele titluri de Grand Slam: US Open 2001 (cu Lleyton Hewitt), Australian Open 2003 (cu Andre Agassi), Roland Garros 2018 (cu Simona Halep) și Wimbledon 2019 (cu Simona Halep, a sfătuit-o și a participat la realizarea tacticii).