Iga Swiatek a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru sezonul american de hard, lidera mondială arătându-le fanilor de pe Instagram partenera surprinzătoare pe care a avut-o la ultima sesiune de antrenament.

Iga SwiatekFoto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

A fost eliminată în turul al treilea de la Wimbledon 2022 de către Alize Cornet (după o serie impresionantă de 37 de victorii consecutive), iar acum își concentrează toate forțele pentru cele mai importante turnee ale verii: Rogers Cup (Toronto - WTA 1000), Cincinnati (WTA 1000) și US Open, ultimul Grand Slam al sezonului.

Lideră autoritară a ierarhiei mondiale, Iga a avut parte de un antrenament inedit cu compatrioata Agnieszka Radwanska (retrasă de ani buni din tenisul de performanță).

Aga este o figură bine cunoscută în circuitul mondial, poloneza ajungând cel mai sus pe locul 2 WTA (pe 9 iulie 2012). Radwanska a câștigat 20 de titluri la simplu, bifând 594 de victorii și 269 de înfrângeri în carieră.

A adunat doar din premiile din tenis $27.683.807.

Nu în ultimul rând, Iga a precizat în mai multe rânduri că Aga a fost un idol pentru ea, o adevărată deschizătoare de drumuri pentru jucătoarele din Polonia.

Iga Swiatek, antrenament cu Agnieszka Radwanska

Sursa foto: Iga Swiatek / Instagram