Arhicunoscut pentru accesele sale de furie, Nick Kyrgios își varsă de multe ori nervii chiar pe susținătorii aflați în loja sa. Acest lucru s-a întâmplat și la finala Wimbledon 2022 (pierdută în fața lui Novak Djokovic), iar fratele australianului a vorbit despre comportamentul acestuia.

Nick KyrgiosFoto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Fratele lui Nick Kyrgios: „Știm că ne iubește și nu o luăm personal”

Christos Kyrgios a declarat că familia și prietenii lui Nick nu au nicio problemă cu limbajul acestuia, deoarece toți sunt de acord să acționeze ca o „supapă de presiune” în timpul meciurilor jucătorului de 27 de ani.

Christos nu a fost în loja lui Kyrgios în timpul finalei de la Wimbledon, dar tatăl, prietena și prietenii săi au fost.

„Nu ar fi fost Nick al nostru dacă nu ar fi fost înflăcărat în timpul meciului. Așa joacă el, așa se ridică. Încearcă să își crească intensitatea și așa o poate face. A luptat tot meciul, finala a fost incredibilă.

Iar supapa de presiune pentru el este 'uite, acești oameni mă iubesc, nu spun nimic care să îi jignească sau prin care să abuzez de ei, dar am nevoie să eliberez o parte din această presiune, să deviez un pic din această presiune pentru a mă putea concentra din nou pe ceea ce fac'.

I-am spus de multe ori... dacă asta te ajută în acel moment, dacă asta te ajută să faci față tuturor adversităților și presiunii, atunci fă-o. Nu plecăm nicăieri”, a explicat Christos Kyrgios, conform Daily Mail Australia.

Pe parcursul turneului de la Wimbledon, din cauza ieşirilor sale la adresa publicului, arbitrilor şi chiar propriului anturaj, Kyrgios a cumulat amenzi în total de 17.000 dolari, dar calificarea în prima lui finală de Grand Slam i-a adus un premiu de 1,18 milioane euro.

Nick Kyrgios va trebui să se prezinte în data de 2 august la un tribunal din Canberra, Australia, pentru a răspunde acuzațiilor de agresiune asupra fostei sale iubite.

S-ar putea să te mai intereseze și:

John McEnroe și demonii interiori ai lui Nick Kyrgios: „Ar trebui ca Sigmund Freud să iasă din mormânt”

VIDEO Nick Kyrgios și nervii de la finala cu Djokovic - Declarația spectatoarei despre care australianul a spus că era beată