Maria Sharapova a anunțat vineri că a dat naștere primului său copil, un băiețel pe nume Theodore. Fosta lideră a clasamentului WTA a făcut anunțul printr-o postare pe Instagram.

Maria Sharapova, pe covorul rosuFoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

„Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții dar pe care mica noastră familie și-l putea dori”, a scris Masha pe Instagram, alături de data nașterii bebelușului, 1 iulie 2022.

Maria Sharapova și Alexander Gilkes sunt împreună din 2018. Cei doi și-au ținut relația departe de paginile tabloidelor, ieșind pentru prima oară în evidență pe covorul roșu la Met Gala 2019.

Maria și-a anunțat logodna prin intermediul Instagram în decembrie 2020, iar în aprilie 2022 le-a transmis fanilor că este însărcinată.

În vârstă de 35 de ani, Sharapova s-a născut la Nyagan, Rusia, iar domiciliul îl are de ani buni în Bradenton, Florida, SUA.

A câștigat de-a lungul carierei 5 titluri de Grand Slam (Australian Open 2008, Roland Garros 2012, 2014), Wimbledon (2004) și US Open (2006).

Doar din tenis, Masha a adunat $38.777.962.

Rusoaica are peste 4.4 milioane de urmăritori pe Instagram.

Alexander Gilkes este un om de afaceri care, printre altele, a lucrat ca licitator pentru diferite fundații, printre care Raising Malawi a Madonnei și Fundația SIDA a lui Elton John.

Prima imagine cu băiețelul Mariei Sharapova