Darren Cahill face parte în prezent din echipa lui Jannik Sinner, iar înainte de meciul Amandei Anisimova cu Simona Halep (din sferturile de la Wimbledon 2022) a participat activ la antrenamentul americancei.

Darren CahillFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Parcursul Amandei la All England Club s-a oprit în sferturi, fază a Grand Slamului unde americanca a fost învinsă (6-2, 6-4) de către Simona Halep.

Darren a pregătit-o pe Anisimova la începutul acestui an și se pare că rămas un apropiat al americancei.

Cahill a felicitat-o pe Amanda pe contul personal de Instagram pentru traseul avut la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon.

Darren Cahill și mesajul pentru Amanda Anisimova

Darren Cahill și colaborarea fructuoasă cu Simona Halep

Colaborarea dintre Simona și Darren a fost una de lungă durată, iar de pe urma ei au rămas, printre altele, două titluri de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 - a sfătuit-o pe durata competiției de la All England Club) și o urcare pe primul loc al ierarhiei WTA.

În septembrie 2021, Halep a anunțat despărțirea de Cahill, iar la începutul lui 2022 australianul a pregătit-o pe Anisimova.

Colaborarea dintre Darren și Amanda s-a încheiat (din cauza problemelor de călătorie pe durata pandemiei), dar cei doi au rămas în relații foarte bune.