Calificat în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon în urma retragerii lui Rafael Nadal, Nick Kyrgios a postat pe Instagram o fotografie prin care dorește să arate cât de mult a evoluat în ultimii ani.

Nick KyrgiosFoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nick Kyrgios, copilul „dolofan” care a ajuns în finala de la Wimbledon

Australianul a postat o poză din copilărie în care avea câteva kilograme în plus (mama acestuia a afirmat că lui Nick îi plăcea mult mâncarea) și nu părea prea fericit să se afle pe terenul de tenis.

În urmă cu cinci ani, Kyrgios a comentat fotografia în care era descris drept „dolofan” spunând că el consideră mai degrabă că era „drăgălaș”.

Nick Kyrgios, copilul masiv care lovea mingea într-un mod hilar de bun

Thanasi Kokkinakis, alături de care Kyrgios s-a impus în proba de dublu de la Australian Open, și-a amintit de „copilul gras și masiv”.

„Îmi amintesc de prima dată când l-am observat pe Nick. Aveam opt ani, el avea nouă ani, și era un eveniment Youngsters Cup în Canberra.

Era un copil masiv, gras, despre care toată lumea vorbea și care lovea mingea într-un mod hilar de bun, urmărit de tatăl său, care era îmbrăcat în echipament Jordan complet. Iar Nick era exact ceea ce vedeți acum. Toate glumele, el era acel copil” - Thanasi Kokkinakis pentru Fox Sports.

În cele din urmă, Nick a pierdut „grăsimea de cățelus” (așa cum a descris-o Norlaila, mama acestuia), a ajuns la 1.93m și 85 kg, și se va duela pentru trofeul de la Wimbledon cu învingătorul partidei dintre Novak Djokovic și Cameron Norrie.