Simona Halep va deschide ziua de tenis de miercuri pe arena centrală de la Wimbledon în sfertul de finală contra Amandei Anisimova. Agnieszka Radwanska, fostă mare jucătoare, a vorbit la superlativ despre sportiva din România care a avut evoluții entuziasmante la All England Club.

Simona HalepFoto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Favorită 16 și campioană la Wimbledon în 2019, Simona o va întâlni pe Amanda în primul meci al zilei de pe terenul central.

Partida va începe la ora 15:30 (ora României) și va fi LiveText pe HotNews.ro și în direct pe Eurosport.

Fără set pierdut la Wimbledon 2022, Simona Halep este una dintre marile favorite la câștigarea competiției de pe iarba londoneză.

Agnieszka Radwanska laudă jocul Simonei Halep la Wimbledon 2022

Fostă număr doi mondial în 2012, Radwanska a avut numai cuvinte de laudă pentru evoluția Simonei Halep la Wimbledon 2022.

„I-am văzut toate meciurile anul acesta, la Wimbledon, arată foarte bine. Văd focul din privirea Simonei Halep. Joacă mult mai agresiv, servește bine, cred că poate să câștige turneul.

Cred că Simona e capabilă să joace cel mai bun tenis al ei pe iarbă și are și avantajul experienței la cel mai înalt nivel. Poate merge până la capăt" - Agnieszka Radwanska, conform Eurosport.

Cum arată traseul virtual al Simonei Halep la Wimbledon 2022

Turul I: 6-3, 6-2 vs Karolina Muchova

Turul II: 7-5, 6-4 vs Kirsten Flipkens

Turul III: 6-4, 6-1 vs Magdalena Frech

Optimi: 6-1, 6-2 vs Paula Badosa

Sferturi: Amanda Anisimova

Semifinale: Elena Rybakina / Ajla Tomljanovic

Finala: Ons Jabeur.