Simona Halep și Magdalena Frech se vor duela sâmbătă în turul trei al Grand Slamului de la Wimbledon, iar sportiva din Polonia este încrezătoare că poate obține prima victorie în fața fostei lidere WTA.

Magdalena Frech vs Simona HalepFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Partida dintre Halep și Frech va fi a treia a zilei de pe Terenul 2, va începe undeva în jurul orei 16:30 și va fi transmisă în format LiveTEXT pe HotNews.ro.

Magdalena Frech, în formă pe iarba londoneză: „Simona Halep are punctele ei slabe”

Calificată și în optimile probei de dublu (face echipă cu Beatriz Haddad Maia), poloneza în vârstă de 24 de ani a analizat jocul Simonei alături de antrenorul Andrzej Kobierski și speră să o învingă pentru prima oară pe româncă (Halep s-a impus în primele două întâlniri directe).

„Am luat o decizie de ultim moment să joc și la dublu, dar a fost cea mai bună decizie. Meciurile de dublu sunt foarte bune pentru mine. Sunt foarte fericită că n-am pierdut niciun meci la Wimbledon, sper să rămână așa și după ziua de sâmbătă.

Am avut un bandaj la picior, mai mult ca măsură de protecție. Nu m-am mai gândit la această problemă și cred că voi putea juca fără dureri.

Simona Halep este foarte încăpățânată, nu poți să obții puncte gratuite de la ea. Trebuie să joc în așa fel încât să o fac să greșească. Am studiat care sunt punctele ei slabe, alături de antrenorul meu. Fiecare are slăbiciuni, Simona Halep este tot om. Cred că voi găsi o metodă prin care să-i perturb jocul” - Magdalena Frech, într-un interviu pentru polskieradio24.pl.

Cine este Magdalena Frech

24 de ani, născută la Lodz, Polonia. Are 1.71 metri și cel mai sus în clasamentul WTA a fost pe locul 86 (aprilie 2022). A câștigat din tenis $903.937. Nu are niciun titlu WTA în palmares, iar în prezent se află pe locul 92 mondial.

Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar sportiva noastră s-a impus de fiecare dată: 6-2, 6-0 la Praga (2020) și 6-4, 6-3 la Australian Open (2022).

Cum arată traseul virtual al Simonei Halep la Wimbledon 2022

Turul I: 6-3, 6-2 vs Karolina Muchova

Turul II: 7-5, 6-4 vs Kirsten Flipkens

Turul III: Magdalena Frech

Optimi: Paula Badosa / Petra Kvitova

Sferturi: Coco Gauff / Amanda Anisimova

Semifinale: Iga Swiatek / Jessica Pegula / Barbora Krejcikova

Finala: Ons Jabeur / Jelena Ostapenko.