Revenită pe teren după un an de absență, Serena Williams se află la Londra, acolo unde va participa la Wimbledon 2022. Marea campioană din SUA nu pare foarte stresată înainte de acest eveniment și a postat pe Instagram un videoclip în care a vorbit despre pasiunile sale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Serena Williams și pregătirea pentru Wimbledon: LEGO și Marvel

De șapte ori campioană la All England Club, Serena a afirmat că este o mare fană a universului Marvel și se relaxează construind Ciocanul lui Thor din piese LEGO.

„În caz că vă întrebați cum mă pregătesc pentru Wimbledon... Îmi relaxez mintea cu un LEGO: Ciocanul lui Thor. Filmul o să apară curând, așa că vreau să fiu la modă, tocmai am început să îl construiesc, așa că prinde formă.

Iubesc Marvel, așa că mă uit la Iron Man 1 pentru a treia, a patra oară... nu, de fapt a 20-a oară. Aproape că sunt în stare să citez tot filmul. Purtați ochelari împotriva luminii albastre” - Serena Williams.

Serena Williams va participa la Wimbledon 2022

Serena Williams va fi însoțită la All England Club de următorii: Eric Hechtman (antrenor atât al lui Venus, cât și al Serenei), Jarmere Jenkins (sparring partner), Derick Pierson (kinetoterapeut), Kristy Stahr (psiholog) și Jason Rocks.

Fără clasament în momentul de față, Serena a primit un wild card pentru a se putea afla pe tabloul principal de la Wimbledon.

În primul tur, Serena va da peste Harmony Tan (113 WTA - Franța).

Americanca are 23 de titluri de Grand Slam cucerite, aflându-se la doar un singur titlu major în urma lui Margaret Court (deține recordul).

Serena Williams a câștigat de 7 ori turneul de la Wimbledon, ultima dată la ediția din 2016.

Wimbledon 2022 are loc în perioada 27 iunie - 10 iulie.

Clasamentul titlurilor de Grand Slam

1. Margaret Court 24

2. Serena Williams 23

3. Steffi Graf 22 etc.