Serena Williams a revenit pe terenul de tenis după un an de absență, iar marea campioană din SUA a anunțat echipa pe care o va avea alături la Wimbledon.

Serena WilliamsFoto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Serena Williams, fără Patrick Mouratoglou la Wimbledon 2022

Pentru prima dată după foarte mult, Patrick Mouratoglou nu va face parte din echipa Serenei.

Francezul cu origini grecești o pregătește între timp pe Simona Halep, iar americanca a anunțat pe Instagram cine va face parte din loja ei pe durata turneului major de la All England Club.

În vârstă de 40 de ani (va face 41 pe 26 septembrie), Serena a postat o imagine pe rețelele sociale cu cei care-i vor fi alături la Wimbledon.

Conform postării de pe Instagram, Serena Williams va fi însoțită la All England Club de următorii: Eric Hechtman (antrenor atât al lui Venus, cât și al Serenei), Jarmere Jenkins (sparring partner), Derick Pierson (kinetoterapeut), Kristy Stahr (psiholog) și Jason Rocks.

Fără clasament în momentul de față, Serena a primit un wild card pentru a se putea afla pe tabloul principal de la Wimbledon.

În primul tur, Serena va da peste Harmony Tan (113 WTA - Franța).

Americanca are 23 de titluri de Grand Slam cucerite, aflându-se la doar un singur titlu major în urma lui Margaret Court (deține recordul).

Serena Williams a câștigat de 7 ori turneul de la Wimbledon, ultima dată la ediția din 2016.

Wimbledon 2022 are loc în perioada 27 iunie - 10 iulie.

Clasamentul titlurilor de Grand Slam

1. Margaret Court 24

2. Serena Williams 23

3. Steffi Graf 22 etc.

Postarea Serenei Williams înainte de Wimbledon