​Serena Williams și Ons Jabeur s-au calificat miercuri în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA 500 de la Eastbourne, dar au fost nevoite să se retragă după ce tunisianca s-a accidentat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aflată pe locul 3 în ierarhia mondială de simplu, Jabeur a suferit o leziune la genunchiul drept, a precizat Federaţia engleză de tenis (LTA) într-o postare pe reţelele de socializare

În urma retragerii cuplului americano-tunisian, perechea compusă din poloneza Magda Linette şi sârboaica Aleksandra Krunic s-a calificat în finală.

Turneul WTA 500 de la Eastbourne a fost prima competiţie la care a luat parte Serena Williams după o pauză de aproape un an. Ultima apariţie pe teren a americancei a avut loc la Wimbledon 2021, unde a abandonat în primul tur, din cauza unei accidentări.

​Serena Williams a anunțat marțea trecută că intenționează să participe la Wimbledon în acest an, iar organizatorii de la All England Club nu au ezitat și i-au acordat un wild card. Americanca va fi antrenată de Eric Hechtman la Grand Slamul londonez.