Diego Schwartzman şi Pedro Martinez, prezenți la Eastbourne pentru a participa la turneul de categorie ATP 250, au rămas fără câteva obiecte personale de valoare, acestea fiind furate din camerele lor de hotel, relatează The Guardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Spargeri la camerele de hotel ale lui Diego Schwartzman şi Pedro Martinez

Spargerile au avut loc luni. Poliţia a fost chemată la Hydro Hotel din Eastbourne, unde cei doi sportivi au dat declaraţii.

„Când am venit în cameră, mi-am dat seama că nu mai era acolo ceasul meu. M-am uitat prin cameră. Nu era acolo. Când am mers la recepţie ca să anunţ, după 15 minute a venit şi Diego şi a spus acelaşi lucru”, a afirmat Martinez.

A doua zi, Martinez a jucat în turul doi la Eastbourne, împotriva lui Alejandro Davidovich Fokina, meci în care adversarul său a abandonat după două seturi.

„A fost dificil. Luni mi se furase ceasul din cameră şi lui Schwartzman i s-au furat de asemenea unele obiecte din camera sa. Avusesem o noapte grea. Nu dormisem. A fost dificil să pregătesc meciul, dar am încercat să mă concentrez doar pe joc”, a explicat Pedro Martinez.

Poliţia a confirmat că au existat două spargeri la hotel, precizând că au fost furate obiecte de valoare, inclusiv ceasuri şi genţi, dar s-au furat şi bani.

Martinez nu se aşteaptă să îşi recupereze ceasul: „Cred că este cam greu. Nu aveau camere de supraveghere pe coridoare. Era un ceas. Îl aveam de un an şi jumătate. L-am cumpărat atunci când am ajuns pentru prima dată în turul trei la Roland Garros. Avea valoare sentimentală, da, pentru că era de acolo. Însă ce pot să fac”, a mai spus sportivul, citat de News.ro.