Emma Răducanu, locul 11 WTA, este ambasador Porsche, dar cu toate acestea a fost văzută conducând o Dacia Sandero în zilele premergătoare turneului de la Wimbledon 2022.

Emma RaducanuFoto: Anna Gowthorpe / Shutterstock Editorial / Profimedia

Răducanu, în vârstă de 19 ani, a fost văzută la volanul maşinii Dacia în această perioadă, când se pregăteşte pentru turneul de la Wimbledon.

Emma Răducanu a devenit ambasador Porsche în acest an şi a mărturisit că este visul ei din copilărie să aibă un Porsche 911.

Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero, deși a devenit ambasador Porsche

Deşi are destui bani ca să îşi cumpere orice maşină doreşte, campioana de la US Open este posesoare a unei Dacia Sandero de nu mai puțin de cinci ani, conform Daily Mail.

Conform site-ului WTA, Răducanu a obţinut până acum din activitatea în tenis premii de 3.287.787 de dolari.

Campioana de la US Open 2021 nu are parte de un sezon bun până acum și nu a reușit să-și treacă în palmares niciun trofeu.

Wimbledon 2022 se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie și poate fi urmărit în România pe Eurosport și LiveText pe HotNews.ro.

Emma Răducanu, un nou contract de publicitate - Avere estimată la peste £10 milioane

După titlul major câștigat la US Open, Răducanu a tot adunat sponsori în CV. Emma va fi de acum imaginea celor de la HSBC Sports, contractul dintre cele două părți fiind de patru ani.

În acest sezon, Emma a disputat 19 meciuri, bilanțul fiind unul negativ: 8 victorii și 11 înfrângeri.

Răducanu, 19 ani, a adunat din premiile din tenis $3.287.787. Cu rezultate modeste în acest an, Emma a câștigat în 2022 doar $445.156.

Are un singur titlu cucerit în circuitul WTA, însă importanța lui este aparte: s-a impus în 2021 la US Open.

Conform thetimes.co.uk, în acest moment averea strânsă de Emma Răducanu ar fi undeva la peste £10 milioane.

Firmele importante cu care a semnat Emma Răducanu

De la acel moment spectaculos de pe Arthur Ashe (atunci când a câștigat titlul de la US Open 2021), Emma a semnat mai multe contracte cu firme importante.

În acest moment, Emma Răducanu este legată prin contract de Nike, Wilson, Dior, Tiffany & Co., Evian, British Airways, Vodafone, Porsche, iar de joi și HSBC Sports.

Emma Răducanu este reprezentată de IMG, un gigant în domeniul impresariatului sportiv. Max Eisenbud, vicepreşedintele IMG, cel care a fost în spatele profitabilelor contracte de sponsorizare ale rusoaicei Maria Sharapova şi chinezoaicei Li Na, se ocupă personal de viitorul financiar al Emmei.

Emma Răducanu s-a născut în Toronto, Canada, dintr-un tată român şi o mamă chineză, a crescut în Kent, Marea Britanie, şi a uimit lumea tenisului la New York, unde a câştigat US Open, la 18 ani.

Emma Răducanu, rezultatele consemnate în 2022 în circuitul WTA

Emma are un bilanț negativ în 2022 (8 victorii și 11 înfrângeri), iar forma arătată este departe de prestația de la US Open de anul trecut.

Nottingham: turul întâi

Roland Garros: turul doi

Roma: turul întâi

Madrid: turul trei

Stuttgart: sferturi

Miami: turul doi

Indian Wells: turul trei

Guadalajara: turul întâi

Australian Open: turul doi

Sydney: turul întâi.