Sever Dron (77 de ani), fost jucător de tenis român și căpitan nejucător al echipei de Fed Cup, i-a criticat aspru pe Simona Halep și Patrick Mouratoglou.

Simona HalepFoto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Simona Halep (19 WTA) l-a angajat la începutul lunii aprilie 2022 pe Patrick Mourtoglou ca antrenor.

În ciuda entuziasmului celor doi, Simona Halep a rămas fără trofeu cucerit de la anunțul parteneriatului cu Patrick Mouratoglou.

Sever Dron consideră că jocul Simonei Halep este depășit

Evoluțiile fostului lider mondial l-au nemulțumit pe Sever Dron, care nu l-a iertat nici pe Patrick Mourtoglou de critici.

„Săptămâna trecută am făcut un stagiu de tenis cu copiii în care erau învățăminte de la Roland Garros. Am adus o mulțime de documente și ce cred eu despre Roland Garros, iar una dintre concluzii era că jocul Simonei Halep este depășit.

Nu mai putem da exemplu copiilor să joci ca Simona Halep. Chiar dacă este idolul lor, ei nu mai pot să ia exemplul ei. Trebuie să dai exemplu pe Swiatek, Jabeur, Badosa. Ele iau mingea repede, joacă un tenis mai complet, cu scurte, cu incursiuni la fileu, nu mai vorbesc de serviciu care este foarte bun.

Simona nu știu cât mai are posibilitatea de a se schimba ea ca să vină și să joace un tenis mai modern. Tenisul ei a început să fie depășit, din păcate.

Eu am părerea mea despre relația asta, cred că e o relație de circumstanță (n.r. cea cu Mouratoglou). Simona căuta pe cineva care să o înțeleagă, după părerea mea Mouratoglou nu este un antrenor.

El știe să vorbească în public, să surâdă, să se ocupe de academia lui. Din relația asta, cred că Mouratoglou iese mai câștigător, se arată mult, a fost și la Cluj și prin alte părți. Nu știu ce se întâmplă mai departe.

Serena i-a și dat peste nas puțin că vine la Wimbledon cu un alt antrenor. Eu nu cred în această relație, îmi pare rău să o spun și pentru Simona, dar e prea de fațadă” - Sever Dron pentru Sport Total FM.

Simona Halep joacă marți seara în primul tur al turneului „WTA 250” de la Bad Homburg contra Katerinei Siniakova.