Boris Becker se află în închisoare, acolo unde are de ispășit o pedeapsă de doi ani și jumătate. Fostul lider ATP a vorbit cu Ion Țiriac (cel care i-a fost manager în carieră) și i-a dat acestuia unele detalii despre cum este viața sa în acest moment.

Boris BeckerFoto: WIktor Szymanowicz/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Boris Becker, mesaje din închisoare pentru Ion Țiriac

În vârstă de 83 de ani, Ion Țiriac le-a povestit celor de la L'Equipe că a fost contactat din închisoare de Boris Becker.

Miliardarul român a precizat că Becker i-a dat mesaje, germanul transmițându-i lui Țiriac că primele zile din închisoare au fost foarte grele.

„Mi-a spus prin mesaje că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită”, spune Ion Țiriac. Acesta a completat informația precizând că lucrurile au devenit între timp mai bune pentru fostul lider al ierarhiei ATP.

Boris Becker vrea să scrie o carte în închisoare

Pentru a-și ocupa cât mai bine timpul, Becker internționează să scrie o carte pe durata șederii în pușcărie. În acest fel, germanul vrea să facă rost și de bani, conștient fiind de faptul că o carte în care să povestească multe dintre aspectele mai puțin cunoscute ale vieții sale ar fi la mare căutate.

Becker vrea să vorbească despre drumul de la o carieră încununată de succes și până la falimentul care l-a împins în închisoare.

Declarat în faliment personal în 2017, Boris Becker a fost condamnat pentru patru capete de acuzare: un cap de acuzare pentru sustragere de bunuri, două capete de acuzare pentru nedeclarare de bunuri și un cap de acuzare pentru disimulare de datorii.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a urcat pe primul loc mondial pe 28 ianuarie 1991. A câștigat doar din premiile din tenis $25.080.956, iar de-a lungul carierei s-a impus în șase turnee de Grand Slam: Australian Open (1991, 1996), Wimbledon (1985, 1986, 1989) și US Open (1989).