Rămasă fără antrenor după ce Patrick Mouratoglou a început colaborarea cu Simona Halep, Serena Williams nu a pierdut prea mult timp căutând și a ales să fie pregătită de un apropiat la turneul de la Wimbledon.

Serena WilliamsFoto: wimbledon.com

Serena Williams va fi antrenată de Eric Hechtman

Septupla câștigătoare a competiției de la All England Club va fi îndrumată de Eric Hechtman, antrenorul surorii sale Venus (colaborare începută în 2019), anunțul fiind făcut chiar de tehnicianul în vârstă de 38 de ani.

„Atât de entuziasmat pentru această călătorie cu cea mai bună jucătoare din toate timpurile”, a fost mesajul lui Hechtman, care a distribuit postarea prin care Serena anunța că va participa la Wimbledon.

De asemenea, el a etichetat-o pe Williams și pe alți membri ai echipei sale, inclusiv pe partenerul de antrenament Jarmere Jenkens.

Hechtman a distribuit apoi o știre publicată de Ballymena Lawn Tennis Club: „Revenirea Serenei Williams a început! Și cu nimeni altul decât Eric Hechtman în tabăra ei”.

*sursă foto: Instagram - Eric Hechtman

Cine este Eric Hechtman, antrenorul Serenei Williams la Wimbledon

Hechtman, care i-a fost și sparring partner Serenei Williams, a fost partener de antrenament și pentru Rafael Nadal și Roger Federer.

Acesta are propria sa academie de tenis, oferă lecții la toate nivelurile de vârstă și este specializat în fitness, tehnică și strategie la nivel intermediar și avansat.

Serena Williams, fosta elevă a lui Patrick Mouratoglou

Din cele 23 de titluri de Grand Slam, Serena a câștigat 10 alături de Patrick Mouratoglou, fostul său antrenor.

Mergând mai departe, din cele 10 titluri majore alături de francez, trei au venit tocmai pe iarba londoneză.

Clasamentul titlurilor de Grand Slam

1. Margaret Court 24

2. Serena Williams 23

3. Steffi Graf 22 etc.