Andy Murray a pierdut duminică finala turneului de categorie „ATP 250” de la Stuttgart în fața lui Matteo Berrettini. Britanicul a recunoscut după partidă că a simțit dureri în zona abdominală și a avut greutăți în a se mișca pe teren.

Andy MurrayFoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Berrettini (10 ATP, favorit 2) s-a impus după două ore și 35 de minute de joc, scor 6-4, 5-7, 6-3.

Câștigător a trei Grand Slamuri de-a lungul carierei, Murray s-a mișcat cu greutate pe teren și a avut nevoie în două rânduri de intervenția fizioterapeutului.

Andy Murray recunoaște că a jucat cu dureri în finala ATP de la Stuttgart

Jucătorul de tenis din Marea Britanie susține că nu știe gravitatea problemelor sale la abdomen, dar își dorește ca acestea să nu-i afecteze pregătirile pentru Wimbledon 2022, conform Reuters.

„Am avut dureri la abdomen în momentul în care am servit. Nu este ceva ce am mai simțit până acum. Voi verifica ce s-a întâmplat când ajung acasă.

Am jucat un număr mare de meciuri în ultima perioadă având în vedere problemele de sănătate avute până acum. Probabil că este normal să resimt dureri, dar chiar nu știu severitatea problemelor. Sper să fie totul în regulă” - Andy Murray.

Andy Murray, căruia i-a fost implantată o proteză de titan la şold în 2019, a cucerit ultimul său titlu în octombrie 2019, la Anvers.