La jumătatea lunii martie a acestui an, Darren Cahill a anunțat că întrerupe colaborarea cu Amanda Anisimova. Antrenorul australian a precizat că se simte epuizat mental, dar și fizic. După o pauză de câteva luni, Darren este pregătit să revină în circuitul tenisului mondial.

Darren CahillFoto: Gruppo Editoriale LiveMedia / Alamy / Alamy / Profimedia

Darren nu s-a simțit deloc bine pe durata turneului de la Indian Wells, iar pauza a venit firesc, după spusele sale.

Australianul s-a întors acasă, la familie, iar în ultimele luni și-a încărcat serios bateriile.

Darren Cahill, mesaj special pentru toți fanii din România

În ultima postare de pe Instagram, Darren anunță revenirea în circuitul mondial al tenisului, dar nu pentru a pregăti pe cineva, ci pentru a-și relua pe durata Grand Slamului de la Wimbledon postul de analist la ESPN.

„Mă întorc la muncă și de-abia aștept. Sănătos din nou, odihnit și entuziasmat pentru ceea ce ne așteaptă”, spune, printre altele, Darren.

Australianul mulțumește medicilor, familiei, tuturor prietenilor apropiați, dar și... fanilor din România.

Cahill are un mesaj special de mulțumire fanilor din țara noastră, cei care i-au umplut căsuțele de mesaje din social media cu mesaje înduioșătoare.

„Le-am citit pe toate (n.r. mesajele) și sunteți foarte tari”, a spus Darren Cahill referindu-se la fanii români care i-au transmis mesaje prin intermediul rețelelor sociale (Instagram, Twitter).

„Ne vedem la Londra”, a concluzionat fostul antrenor al Simonei Halep.

Printre cei care l-au felicitat pentru revenirea în circuit s-a numărat și Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al Simonei.

Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 27 iunie - 10 iulie în complexul de la All England Club.

Postarea lui Darren Cahill de pe Instagram