Nick Kyrgios a revenit în circuitul mondial după ce a luat o pauză în sezonul de zgură, australianul fiind calificat în semifinalele de la Stuttgart (turneu pe iarbă).

Nick KyrgiosFoto: Captura video Youtube - BNP Paribas Open

Nadal, văzut GOAT în detrimentul lui Federer și Djokovic

Întrebat de-a lungul timpului pe cine vede GOAT (n.r. cel mai bun toate timpurile) în tenisul mondial, Kyrgios a răspuns fără echivoc: pe Roger Federer.

Nick i-a înfruntat de mai multe ori pe cei trei din BIG 3 (Federer, Nadal și Djokovic), iar australianul îl vedea pe elvețian drept cel mai mare din toate timpurile.

Odată cu încheierea turneului de la Roland Garros (încheiat cu al 14-lea succes pe zgura pariziană pentru Rafael Nadal), Kyrgios și-a schimbat discursul.

Nick este de părere că Nadal este GOAT, titlul de Grand Slam cu numărul 22 recomandându-l în acest sens.

„Rafa Nadal este cel mai bun din toate timpurile dintre cei trei mari. El are 22 de Grand Slamuri, în timp ce Federer și Djokovic au câte 20”, a punctat Kyrgios, prezent la Stuttgart.

Australianul (78 ATP) îl va întâlni în semifinalele de la ATP Stuttgart pe Andy Murray (68 ATP), în timp ce în celălalt meci se vor afla față în față Matteo Berrettini (10 ATP) și Oscar Otte (61 ATP).

Nick Kyrgios și meciurile contra BIG 3

Kyrgios vs Nadal 3-6

Kyrgios vs Federer 1-6

Kyrgios vs Djokovic 2-0

Clasamentul titlurilor de Grand Slam

1 Rafael Nadal 22

2 Roger Federer / Novak Djokovic 20.

Următorul Grand Slam din circuitul mondial va fi Wimbledonul, turneu care va avea loc în perioada 27 iunie - 10 iulie.