Prezentă la Cluj-Napoca, acolo unde participă împreună cu Patrick Mouratoglou la Sports Festival, Simona Halep a vorbit despre obiectivul pe care speră să îl îndeplinească alături de antrenorul francez.

Simona Halep si Patrick MouratoglouFoto: Rob Prange/DPPI/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Simona Halep își dorește să mai câștige un titlu de Grand Slam

Într-o perioadă în care multe lucruri se schimbă în viața sa, Simona a afirmat că trage tare pentru a mai adăuga un titlu de Grand Slam în palmares (a câștigat Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019).

„Este o perioadă a schimbărilor pentru mine. Simt că sunt mult mai experimentată și iau decizii mult mai bune. Mă bucur pentru tot ce se întâmplă în viața mea și sunt foarte entuziasmată. Sper să fie bine.

Asta îmi doresc (n.r. să mai câștige un Grand Slam), muncesc pentru asta și sper să reușesc. Nu știu dacă sunt la fel de puternică în acest moment. Nu vreau să pun presiune pe mine pentru rezultate, vreau doar să progresez cât se poate de mult.

Vreau să ating cel mai bun nivel al meu, chiar și mai mult decât cel pe care l-am avut. Muncesc pentru asta și îmi doresc să mai câștig un Grand Slam, dar asta vedem în timp” - Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă.

FOTO Simona Halep, tenis în scaun cu rotile alături de un multiplu campion: „Am învățat ceva nou”

Ce urmează pentru Simona Halep

Simona Halep va reveni pe teren la o competiție pregătitoare pentru Wimbledon.

Fosta lideră WTA va fi a treia favorită (după retragerea Emmei Răducanu) de la „Rothesay Classic Birmingham”, întrecere care va debuta pe 13 iunie.

Pentru săptămâna 19-25 iunie, Simona și-a anunțat participarea în premieră la turneul pe iarbă de la Bad Homburg (WTA 250).

După turneul din Germania, Halep va juca la Wimbledon, turneu programat între 27 iunie și 10 iulie.