Tennys Sandgren, jucător de tenis american clasat în cel mai bun moment al carierei pe locul 41 ATP, a avut o remarcă epică pe Twitter în timpul partidei dintre Rafael Nadal și Novak Djokovic din sferturile Roland Garros.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nadal a trecut de Novak Djokovic în sferturile Roland Garros, scor 6-2, 4-6, 6-2, 7-6(4), la finalul unui meci de peste patru ore.

Gameurile partidei au fost extrem de lungi, unele depășind lejer 10 minute.

Tennys Sandgren, alergarea în parc și gameurile îndelung disputate între Rafael Nadal și Novak Djokovic

Sangren susține că, la începutul gameului 6 din setul secund (care a durat nu mai puțin de 18 minute), a ieșit pentru o scurtă alergare, iar în momentul în care s-a întors, Nadal și Djokovic jucau același game.

„M-am dus să alerg și au jucat un singur game" - Tennys Sandgren.

Tennys Sandgren, clasat pe 193 ATP, este cunoscut pentru un meci legendar cu Roger Federer la Australian Open 2020, în care a ratat șapte mingi de meci în cele cinci seturi disputate (3-6, 6-2, 6-2, 6-7 (8), 3-6).

După victoria uriașă obținută în sferturi, Nadal îl va înfrunta în penultimul act pe Alexander Zverev.

De știut

  • Aceasta a fost victoria cu numărul 110 a lui Rafael Nadal pe zgura de la Roland Garros. Ibericul a pierdut doar trei meciuri.
  • În urma meciului de miercuri, sârbul conduce cu 30-29 în meciurile directe cu ibericul. Totuși, Nadal a câștigat 8 confruntări la Roland Garros, în timp ce Djokovic s-a impus doar în două.

Vor avea loc miercuri în sferturile de la Roland Garros

Andrey Rublev (7 ATP) - Marin Cilic (23 ATP)

Casper Ruud (8 ATP) - Holger Rune (40 ATP).