Jucătoarele din circuitul WTA se află în linie dreaptă cu pregătirea pentru Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Simona Halep are parte de o sesiune de antrenament specială la Paris.

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep, antrenament cu Iga Swiatek pe zgura de la Roland Garros

În cursul zilei de miercuri (după amiază) Simona se antrenează pe Philippe Chatrier alături de Iga Swiatek, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii în acest moment.

De altfel nu este o premieră, Halep și Swiatek pregătindu-se împreună și la Roma (competiția de la Foro Italico i-a revenit polonezei).

Iga Swiatek și performanțele incredibile din ultima perioadă

Lidera WTA a câștigat săptămâna trecută al cincilea turneu consecutiv la care a participat: Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart și Roma.

Swiatek și-a mărit duminica trecută seria invincibilității, ea ajungând la 28 de victorii consecutive (26 în circuitul WTA și alte două în FedCup - cu Mihaela Buzărnescu și Andreea Prisăcariu).

Iga a cucerit la Foro Italico al optulea titlu din carieră. Dintre acestea, unul este de Grand Slam (Roland Garros 2020).

Grand Slamul de la Roland Garros, al doilea al sezonului după Australian Open, este programat între 22 mai - 5 iunie. La feminin, Barbora Krejcikova a cucerit turneul în 2021, în timp ce la masculin s-a impus Novak Djokovic.

Simona Halep va participa la un turneu pe iarbă înainte de Wimbledon