Ons Jabeur a eliminat-o pe Sorana Cîrstea, marți, în primul tur al turneului WTA de la Roma. După partidă, tunisianca a vorbit despre impactul succesului obținut la Madrid în sferturi în fața Simonei Halep.

Ons JabeurFoto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sportiva din Tunisia a învins-o pe Sorana Cîrstea (26 WTA), 6-0, 7-6 (1), marți, în primul tur al turneului de categorie „WTA 1000” de la Roma.

Campioană la sfârșitul săptămânii trecute la Madrid, Ons Jabeur (7 WTA) a vorbit după partida împotriva Soranei despre succesul obținut în fața Simonei Halep în sferturile turneului din capitala Spaniei.

Ons Jabeur: „Cel mai important meci din ultimul timp a fost cel împotriva Simonei Halep”

„Pentru mine, cel mai important lucru din ultimul timp a fost meciul împotriva Simonei. A trebuit să înfrunt acest test, a trebuit să fac un pas înainte în dezvoltarea mea pentru a o învinge.

Graţie acelei partide am fost în stare să îmi ating visul (n.r. de a câştiga primul turneu WTA 1000 din carieră)" - Ons Jabeur.

Ons Jabeur (favorită 9) se va duela în runda următoare cu Ajla Tomljanovic (41 WTA).

Simona Halep va evolua miercuri, în jurul orei 18:30 (ora României), în al doilea tur al turneului de la Roma, contra lui Danielle Collins (9 WTA). Meciul va fi LiveText pe HotNews.ro.