După ce a oferit una dintre surprizele turneului de la Madrid și l-a eliminat pe Denis Shapovalov, al 14-lea favorit de la Caja Magica, Andy Murray va da peste Novak Djokovic în optimi. Înainte de confruntare, britanicul a glumit pe seama șanselor pe care le are în fața numărului unu mondial.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aflat în prezent pe locul 78 ATP, Andy a avut nevoie de două ore și 11 minute pentru a-l elimina pe Shapovalov, scor 6-1, 3-6, 6-2.

În optimi, fostul lider ATP va da peste actualul număr unu, Novak Djokovic.

Andy Murray: „Djokovic este numărul unu, iar eu joc cu un șold de metal”

Prefațând meciul din optimi, Murray a fost sincer în momentul în care a fost întrebat ce șanse are în fața lui Novak Djokovic.

„În teorie, nu am nicio şansă în acest meci. El este numărul unu mondial, iar eu joc cu un şold de metal.

Va fi o ocazie bună pentru a vedea unde se află jocul meu acum. Am disputat atâtea mari bătălii în trecut, în cele mai mari turnee.

Nu ştiam dacă voi avea şansa să mai joc într-o zi împotriva lui.

Voi avea o atitudine fantastică, voi da maximum şi voi vedea ce se întâmplă" - Andy Murray.

În vârstă de 35 de ani, lui Murray i-a fost implantată o proteză de titan la şold în 2019 și evoluează la Madrid în baza unui wildcard oferit de organizatori.

Pe de altă parte, Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Caja Magica după ce a trecut de Gael Monfils, scor 6-3, 6-2.

De-a lungul timpului, Andy Murray și Novak Djokovic s-au întâlnit de 36 de ori, scorul fiindu-i favorabil sârbului, 25-11.