Novak Djokovic, liderul ATP, a dezvăluit că fiul său Stefan (7 ani) nu-l mai are ca jucător favorit pe Rafael Nadal, ci pe un alt iberic în mare formă în ultima perioadă în circuitul mondial.

Novak DjokovicFoto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

În luna februarie a acestui an, Novak Djokovic a vorbit despre faptul că fiul său Stefan l-a susținut pe Rafael Nadal în finala Australian Open (câștigată de iberic în fața lui Daniil Medvedev), fiind un mare fan al acestuia.

Carlos Alcaraz, noul favorit al lui Stefan Djokovic

Novak Djokovic susține că Stefan are acum un nou jucător preferat: Carlos Alcaraz (9 ATP), scrie Marca.com.

Campion la Miami Open și Barcelona Open la edițiile din 2022, Alcaraz s-a antrenat cu Novak Djokovic înainte de debutul celor doi sportivi la Madrid Open.

După antrenamentul alături de Carlos Alcaraz, Novak Djokovic a dezvăluit că fiul Stefan îl are acum ca favorit pe ibericul clasat pe locul nouă în ierarhia mondială.

„În ultimele luni, Stefan și-a schimbat jucătorul de tenis favorit. Acesta nu îl mai situează pe locul unu pe Rafael Nadal, ci pe Carlos Alcaraz” - Novak Djokovic.

La Madrid Open, Nole îl va înfrunta în turul doi pe Gael Monfils (21 ATP), în timp ce Alcaraz dă piept cu Nikoloz Basilashvili (27 ATP).