Aflată pe locul 36 în clasamentul WTA și eliminată duminică de la Madrid Open încă din turul doi (de către Sara Sorribes Tormo), Naomi Osaka susține că vrea să evolueze în proba de dublu mixt de la Wimbledon 2022, iar partenerul pe care îl poate avea este unul cât se poate de surprinzător.

Naomi OsakaFoto: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naomi Osaka a fost duminică eliminată încă din turul al doilea al turneului „WTA 1000” de la Madrid de Sara Sorribes Tormo (47 WTA), scor 3-6, 1-6.

În ciuda faptului că nu a avut rezultate notabile pe terenul de tenis în ultimele luni, Naomi Osaka a declarat că își dorește să evolueze în proba de dublu mixt de la Wimbledon, motiv pentru care încearcă să-și îmbunătățească jocul la fileu.

Există zvonuri conform cărora partenerul niponei de la All England Club va fi Nick Kyrgios.

Naomi Osaka și îmbunătățirile necesare înainte de proba de dublu mixt de la Wimbledon 2022

„În ultima perioadă am încercat să mă concentrez pe jocul meu la fileu pentru că voi evolua în proba de dublu mixt de la Wimbledon 2022.

Știu că e șocant ce v-am spus. Și eu sunt șocată. Nu vreau să dezamăgesc persoana cu care joc și voi încerca să nu fiu eu veriga slabă din echipă.

Nu vă voi spune cine este partenerul meu. Nu credeți că este mai amuzant să aflați înainte de eveniment? Cred totuși că dacă ați sta să ghiciți, ați reuși să vă dați seama cine e” - Naomi Osaka.

Naomi Osaka a jucat de 16 ori de-a lungul carierei la dublu, având două victorii în palmares.

Pe de altă parte, Nick Kyrgios are un procentaj al victoriilor de 50% atunci când evoluează la dublu, scrie Express.co.uk.