Holger Rune și Sebastian Baez au obținut duminică primele titluri ATP, după ce s-au impus în finalele turneelor de la Munchen, respectiv Estoril (ambele de categorie 250).

HotNews.roFoto: Hotnews

Holger Rune, campion la Munchen

Danezul Rune (70 ATP) a profitat de abandonul lui Botic van de Zandschulp (40 ATP). În momentul în care conducea cu 4-3 în primul set, olandezul a acuzat o durere în piept.

Holger, care a împlinit 19 ani cu doar două zile în urmă, a mai trecut pe parcursul competiției de Jiri Lehecka (88 ATP), Alexander Zverev (3 ATP), Emil Ruusuvuori (63 ATP) și Oscar Otte (62 ATP).

Sebastian Baez a câștigat turneul de la Estoril

Argentinianul Baez (59 ATP) l-a învins în două seturi pe americanul Frances Tiafoe (29 ATP, favorit 5), scor 6-3, 6-2. Finala de la Estoril a durat o oră și 14 minute.

Sebastian i-a mai învins în această săptămână pe Joao Sousa (83 ATP), Marin Cilic (23 ATP), Richard Gasquet (80 ATP) și Albert Ramos-Vinolas (31 ATP).

De știut:

În clasamentul ATP Live, Holger Rune ocupă locul 45, iar Sebastian Baez se află pe locul 40 (cele mai bune clasări din carierele celor doi jucători).