​Andre Agassi a împlinit vineri 52 de ani, iar multe personalități din lumea tenisului i-au făcut urări fostului lider ATP. Printre ele s-a numărat și Darren Cahill, antrenor alături de care Andre a trăit o a doua tinerețe pe plan sportiv.

Darren CahillFoto: Gruppo Editoriale LiveMedia / Alamy / Alamy / Profimedia

Cahill a distribuit pe contul personal de Instagram o imagine în care apare micul Andre alături de un titan al tenisului, suedezul Bjorn Borg.

O fotografie între prezentul tenisului din acea perioadă și viitorul strălucitor reprezentat de generația lui Andre Agassi și Pete Sampras.

Agassi, fost lider mondial și alături de Darren Cahill, a adunat în carieră opt titluri de Grand Slam (4 la Australian Open, câte unul la Roland Garros și Wimbledon și două la US Open).

De cealaltă parte, Bjorn Borg (unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile) a strâns în CV nu mai puțin de 11 titluri majore: de șase ori campion la Roland Garros și de cinci ori la Wimbledon.

Darren Cahill, unul dintre cei mai respectați antrenori din circuit

Darren Cahill este un nume foarte important în circuitul mondial al tenisului profesionist.

Australianul a reușit să-l facă pe Lleyton Hewitt cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, iar pe Andre Agassi cel mai bătrân.

A cucerit de-a lungul carierei alături de elevii săi următoarele titluri de Grand Slam: US Open 2001 (cu Lleyton Hewitt), Australian Open 2003 (cu Andre Agassi), Roland Garros 2018 (cu Simona Halep) și Wimbledon 2019 (cu Simona Halep, a sfătuit-o și a participat la realizarea tacticii).