​A jucat ultima dată în finala de la Indian Wells, iar momentul revenirii sale în circuitul ATP nu este cunoscut. Rafael Nadal și-a încântat luni fanii cu o imagine pe rețelele sociale.

HotNews.roFoto: Hotnews

După patru săptămâni în care a stat departe de terenurile de tenis (accidentare - fisură de stres la a treia coastă stângă), Rafa a postat luni o imagine de la Academia sa din Manacor.

Rafa Nadal, posibilă revenire în circuitul ATP la Madrid

Campionul de la Australian Open a început pregătirea pentru ce a mai rămas din sezonul de zgură din 2022. Ibericul a ratat deja Monte Carlo și Barcelona, iar revenirea pe suprafața care i-a adus atâtea satisfacții s-ar putea produce la Madrid (Caja Magica).

Turnee la care Nadal ar putea lua parte înainte de Roland Garros: Madrid (1-8 mai) și Roma (8-15 mai).

Grand Slamul de la Roland Garros va avea loc în perioada 22 mai - 5 iunie, iar Rafa are la Paris 13 titluri cucerite de-a lungul carierei.

Nadal a pierdut ultimul meci disputat în circuitul ATP, finala de la Indian Wells jucată cu Taylor Fritz. Este de fapt singura înfrângere suferită până acum de iberic în 2022.

Rafa s-a impus în acest an la Melbourne Summer Set, Australian Open și Acapulco (toate pe hard), având 20 de victorii și o înfrângere. Total din premii: $3.120.355.