A ocupat locul întâi în lume în martie 1998, iar acum nu are cuvinte tocmai de laudă la adresa lui Novak Djokovic. Marcelo Rios îl atacă pe sârb pentru faptul că nu s-a vaccinat, iar astfel pierde ocazii importante de a cuceri titluri și de a rămâne în istorie drept GOAT (cel mai bun din toate timpurile).

Novak DjokovicFoto: KARIM SAHIB / AFP / Profimedia

Novak Djokovic, regele idioților pentru că nu se vaccinează

Ajuns la 46 de ani, Marcelo Rios îl critică pe Novak Djokovic pentru decizia de a nu se vaccina. Chilianul consideră că Nole este prea arogant și că este „regele idioților” în urma deciziei care l-a privat de participarea la Australian Open.

„E chiar stupid ce face Djokovic, renunță la lupta de a deveni cel mai bun jucător din istorie din cauza unui vaccin.

Inițial și eu am fost reticent în legătură cu vaccinul, dar trebuie să călătoresc, am fost nevoit să îl fac.

Nu știu cu adevărat care este motivul lui, dar dacă vrei să fii cel mai bun din istorie și renunți la asta pentru un vaccin, ești regele idioților, ești prea arogant.

Am crezut inițial că se teme să își facă vaccinul, dar e vorba doar de aroganța lui” - Marcelo Rios, într-un interviu pentru La Tercera.

Djokovic revine pe teren, va juca la Monte Carlo în această săptămână

Nole revine în turnee cu ocazia Mastersului de la Monte Carlo, turneul care deschide oficial sezonul de zgură din Europa.

În primul tur, liderul ATP va da peste spaniolul Davidovich Fokina. Pe partea de tablou a sârbului se află și noua senzație din tenisul masculin, Carlos Alcaraz. Cei doi s-ar putea întâlni în sferturi.

Rafael Nadal, marele absent de la Monte Carlo

După un început de an fantastic, Rafael Nadal a fost obligat să declare forfait din cauza unei accidentări fix în perioada cea mai dragă lui din circuitul ATP: sezonul de zgură.

Ibericul nu va fi prezent la Monte Carlo și Barcelona, în timp ce prezența la Madrid este incertă.