Maryna Zanevska, jucătoare de tenis care reprezintă Belgia, trebuia să se mărite în țara sa natală, Ucraina, dar s-a căsătorit la Las Vegas din cauza războiului.

HotNews.roFoto: Hotnews

A douăzecea zi de război în Ucraina - Cele mai importante evenimente sunt LiveText pe HotNews.ro.

Aflată pe locul 68 în clasamentul WTA. Zanevska are în palmares un titlu WTA şi 19 titluri ITF de când a trecut la profesionişti în 2009.

Ea a jucat recent la Indian Wells, unde a pierdut în faţa ucrainencei Marta Kostyuk, după peste trei ore de joc, scor (5-6)6-7, 7-6(5), 7-5.

După meci, Maryna a călătorit la Las Vegas şi s-a căsătorit cu iubitul ei, Philipp-Andreas Schmidt, într-o ceremonie privată, scrie News.ro.

S-ar putea ca ziua de mâine să nu mai vină

Cu mulţi dintre membrii familiei blocaţi în Ucraina sfâşiată de război, Maryna a explicat pe Instagram de ce a decis să se căsătorească în SUA.

„Trebuia să ne căsătorim în Ucraina. Este înfricoşător că scriu asta, dar din cauza războiului din ţara mea natală, cu siguranţă nu este momentul să sărbătoresc şi să petrec.

Mi-am dat seama în ultimele 2 săptămâni că nimic nu este mai important ca pacea, familia, dragostea. Mi-am dat seama cine sunt prieteni adevăraţi, cine nu. Mi-am dat seama că nu este nevoie să aştept ziua de mâine pentru a face ceva sau să aştept momentul perfect pentru că s-ar putea ca ziua de mâine să nu mai vină.

Duminică, 13 martie, ne-am căsătorit. (Amuzant este că exact în această zi, acum 2 ani, am intrat împreună în izolare, apoi am spus, ori ne omorâm după izolare, ori ne căsătorim), aşa că iată-ne. Cu siguranţă ne vom aminti de această zi nebună şi vom avea ce povesti copiilor noştri.

Mă rog ca războiul să se încheie în Ucraina şi să-mi pot revedea familia şi să sărbătorim pacea şi momentul special al vieţii noastre! Te iubesc, domnule Schmidt. A ta, dnă Schmidt”, a scris Maryna pe Instagram.