Francezul Gael Monfils, care l-a eliminat la Indian Wells pe liderul mondial, rusul Daniil Medvedev, a povestit că soţia sa, ucraineanca Elina Svitolina, plânge în fiecare seară de când a început invazia rusă, la 24 februarie.

HotNews.roFoto: Hotnews

A douăzecea zi de război în Ucraina - Cele mai importante evenimente sunt LiveText pe HotNews.ro.

„Nu este uşor să-mi văd soţia plângând în fiecare seară, sunt momente grele, dar sunt alături de ea în fiecare zi. Familia ei este a doua mea familie, aş face orice pentru ei, ca să fie în siguranţă. Este greu de descris tot ce se întâmplă, pare o nebunie. Încercăm să gestionăm situaţia cât mai bine, eu încerc să fiu omul de care Elina are nevoie” - Gael Monfils, citat de Marca.

Gael Monfils l-a eliminat pe Daniil Medvedev, luni, în turul trei la Indian Wells. În urma acestei înfrângeri, rusul va pierde prima poziție în clasamentul ATP.

Monfils (28 ATP şi cap de serie numărul 26) va evolua în optimi cu spaniolul Carlos Alcaraz, locul 19 ATP şi favorit 19.

După victoria în fața rusului Medvedev, Monfils a scris cuvântul „Familie” pe camera TV, soția acestuia fiind ucraineanca Elina Svitolina, care a anunţat că va dona banii câştigaţi la turnee armatei ucrainene.