Simona Halep a pierdut meciul disputat la turneul demonstrativ Eisenhower Cup împotriva jucătoarei Aryna Sabalenka, ocupantă a locului 3 în clasamentul WTA.

Simona HalepFoto: ROB PRANGE / AFP / Profimedia

Antrenorul pe care Simona Halep îl va avea la Indian Wells și Miami

Sportiva din Belarus s-a impus cu 10-7, după 11 minute, formatul fiind unul special: s-a jucat un singur set, care a constat într-un super tiebreak.

"Împotriva Arynei este foarte greu să joci fără încălzire. E bine că am luat şapte puncte, a fost distractiv să joc în faţa spectatorilor, este întotdeauna o plăcere să joc aici, la Indian Wells, aşa că vă mulţumescu tuturor.

Este foarte special şi emoţionant, pentru că la începtul carierei mele am câştigat turneul şi a fost imens pentru mine la acea vreme. Este întotdeauna o plăcere, sper să am alte amintiri plăcute de aici" - Simona Halep, 26 WTA, la finalul partidei.

Aici poți vedea un rezumat al partidei:

Premiul cel mare al competiției din cadrul Tie Break Tens a fost de 150.000 de dolari, iar el a fost câștigat de Amanda Anisimova, sportivă care colaborează în aceste momente cu Darren Cahill (fostul antrenor al Simonei Halep).

Rezultate sferturi Eisenhower Cup

Aryna Sabalenka - Simona Halep 10-7

Maria Sakkari - Ons Jabeur 10-6

Paula Badosa - Leylah Fernandez 10-3

Amanda Anisimova - Naomi Osaka 10-3

Semifinale

Maria Sakkari - Aryna Sabalenka 10-5

Amanda Anisimova - Paula Badosa 10-6

Finală

Amanda Anisimova - Maria Sakkari 10-7

Premiul va fi donat unei organizații care sprijină femeile.

Acceptată direct în turul al doilea de la Indian Wells, Simona Halep (26 WTA) va da peste învingătoarea partidei dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia - 52 WTA) şi Elvina Kalieva (SUA - 317 WTA).

Meciurile Simonei și Soranei vor putea fi urmărite LiveText pe HotNews.ro și în direct pe Digisport.

Indian Wells face parte din categoria WTA 1000, are loc în perioada 9-20 martie, pe hard, și are premii totale în valoare de $8.369.455. Campioana en-titre este Paula Badosa.

Citește și: Indian Wells: Simona Halep, Sorana Cîrstea și Emma Răducanu, pe aceeași parte de tablou

Ultimul punct al partidei dintre Halep și Sabalenka: