​Clasamentul ATP are un nou lider, Daniil Medvedev detronându-l pe Novak Djokovic. Într-o postare pe contul personal de Instagram, sportivul cere să fie pace în lume pentru ca toți copiii din lume să poată visa la lucrurile frumoase din această viață.

Daniil MedvedevFoto: PEDRO PARDO / AFP / Profimedia

A cincea zi de război în Ucraina - Cele mai importante evenimente sunt LiveText pe HotNews.ro.

Daniil Medvedev și mesajul de pace - Fiecare copil merită dragostea noastră

Finalist la Australian Open și campion en-titre la US Open, Daniil este începând de luni noul lider al ierarhiei ATP (l-a detronat pe Novak Djokovic).

Într-un mesaj postat pe contul personal de Instagram, Medvedev cere pace în lume pentru ca fiecare copil să poată să viseze la tot ce-i mai frumos în lume.

"Vă amintiți cu toții ce am spus după finala de la Australian Open?

Această poveste era doar despre mine, despre visele mele din copilărie. Iar astăzi vreau să vorbesc în numele fiecărui copil din lume.

Cu toții au vise, viața lor este abia la început, cu atâtea experiențe frumoase care vor urma: primii prieteni, primele emoții mari.

Tot ceea ce simt și văd este pentru prima dată în viața lor. De aceea, vreau să cer pace în lume, pace între țări.

Copiii se nasc cu încredere interioară în lume, cred atât de mult în tot: în oameni, în dragoste, în siguranță și dreptate, în șansele lor în viață.

Haideți să fim împreună și să le arătăm că este adevărat, pentru că niciun copil nu ar trebui să înceteze să viseze" - Daniil Medvedev pe Instagram.

S-ar putea să te intereseze și:

FOTO Coregrafia care a încins spiritele - Mesajul fanilor de la Steaua Roșie Belgrad, înțeles ca unul pro Rusia

FOTO Pugilistul Vasiliy Lomachenko, fost campion mondial, s-a înrolat în armata ucraineană

Un fost jucător important al lui Arsenal, pe front pentru a-și apăra țara, Ucraina