Jaqueline Cristian a suferit o accidentare la genunchi în timpul meciului cu Daria Kasatkina din turul al doilea de la WTA Doha. Sportiva noastră a rămas intinsă pe teren, a primit îngrijiri medicale și a încercat să revină. Din păcate, nu a fost posibil, iar Jaqueline a părăsit incinta într-un scaun cu rotile.

Jaqueline Cristian, in scaunul cu rotileFoto: captura tv

La scorul de 6-2, 2-2 în favoarea jucătoarei noastre (după 59 de minute de joc), Jaqueline s-a accidentat la genunchi și a rămas întinsă pe teren. Imediat a intervenit arbitra de scaun, iar apoi a fost chemat personalul medical al turneului de categorie "WTA 1000".

Sportivei noastre i-a fost aplicat un bandaj peste genunchiul afectat. Jaqueline a încercat să continue partida, dar la puțin timp după intervenția medicală Cristian a fost nevoită să se oprească și să abandoneze.

Jaqueline, cu ochii în lacrimi, a fost scoasă din incintă într-un scaun cu rotile.

Captură tv Digisport

De știut:

  • În runda inaugurală, Jaqueline (23 de ani, locul 71 WTA) a reușit o victorie superbă contra sportivei Elena Rybakina (20 WTA și favorită 11).
  • După parcursul de la Doha, Cristian și-a asigurat un premiu în valoare de 15.080 de dolari și 60 de puncte în clasamentul WTA de simplu.

WTA Qatar se dispută în perioada 20-26 februarie și face parte din categoria "WTA 1000". Are loc pe suprafață hard și are premii totale în valoare de $2.331.698.