Organizatorii turneului de la Dubai, de categorie WTA 500, au anunţat programul zilei de marți, în scenă urmând să intre româncele Gabriela Ruse și Irina Begu.

Irina BeguFoto: Maksim Konstantinov/SOPA Image / Shutterstock Editorial / Profimedia

În al doilea meci al zilei de pe Terenul 1, Gabriela Ruse (59 WTA, venită din calificări) va da piept cu Paula Badosa (Spania, 5 WTA și favorită 3). Duelul va avea loc după confruntarea dintre Sofia Kenin și Jelena Ostapenko și ar putea începe undeva în jurul orei 12:30 (ora României).

În primul meci de pe Terenul 3, Irina Begu (54 WTA) o va întâlni pe Dayana Yastremska (Ucraina, 146 WTA, venită din calificări). Meciul va începe de la ora 10:30 (ora României).

De știut:

Învingătoarea meciului dintre Ruse și Badosa se va duela în runda următoare cu Simona Halep, în timp ce câștigătoarea partidei dintre Begu și Yastremska o va întâlni pe Barbora Krejcikova (3 WTA, favorită 2).

Dubai Duty Free Tennis Championships se dispută în perioada 14-19 februarie, pe hard, face parte din categoria WTA 500 și are premii totale în valoare de $703,580. Simona Halep a câștigat turneul în 2015 și 2020, iar ultima ediție i-a revenit ibericei Garbine Muguruza.