Simona Halep se află în căutarea unui nou antrenor, după ce i-a demis pe Daniel Dobre și Adrian Marcu. Piotr Sierzputowski, cel care s-ar fi aflat pe lista sportivei noastre pentru o posibilă colaborare, a comentat zvonurile apărute în presă.

Simona HalepFoto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

Întrebat de treizecizero.ro dacă informațiile apărute în presa poloneză (preluate ulterior de publicațiile din țara noastră) sunt adevărate, Sierzputowski a răspuns categoric: "Neg în totalitate" ("Totally denied”).

Adam Romer, redactor-șef al publicației Tenisklub, a afirmat cu câteva zile în urmă că Piotr Sierzputowski (29 de ani), fost antrenor al Igăi Swiatek (8 WTA), își dorește să revină în circuitul WTA și că numele său s-ar afla pe lista Simonei Halep.

În decembrie 2021, Iga Swiatek a pus capăt colaborării cu Sierzputowski, după cinci ani de munca împreună care au culminat cu titlul câștigat de sportivă la Roland Garros 2020.

Piotr Sierzputowski a fost numit antrenorul anului 2020 în circuitul WTA.

Ce urmează pentru Simona Halep

După o pauză de două-trei zile, Halep va începe antrenamentele pentru următoarele două turnee la care va participa: Dubai (14-19 februarie 2022) și Doha (20-26 februarie).